Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://ayvalikimamhatip.meb.k12.tr
Adres : Ali Çetinkaya Mahallesi, Muammer Aksoy Cd. 10. Sk. No1, 10400 Ayvalık/Balıkesir, Türkiye
VİZYON : Okulumuz;Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu;a.Geleceği yakalamanın yolu onu önceden planlamaktır. b)Atatürk İlkelerine bağlı Ulusal olarak bilinen bir kurum olmak. c.Demokratik Türkiye’de kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek. d.Kökleri geçmişte dalları gelecekte yüzünü ışığa dönmüş Cumhuriyet çınarının bir fidanıyız.
MİSYON : Okulumuz;Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu;a.Zamanın şartlarına ayak uyduran gelişmeye açık-hedefini belirleyen bireyler yetiştirmek. b)İnsan olmanın gereği olarak çalışmak ve üretmek. c.Bilgiyi nasıl nereden ne şekilde edinileceğini kavratmak. d.Kişi eğitimi üzerinden toplum eğitimi kavramını benimsemek e.Atatürk İlkelerine bağlı olmak f.Çevresine saygılı-bulunduğu yere ışık saçan-örnek bir kurum olmak Aydınlık geleceğe doğru yola çıkmış her zaman iyi doğru ve yeniliği arayan gençler yetiştirmeyi kendine misyon edinmiştir
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli : Normal eğitim sürdürülmektedir.
Saatler : Derse başlama saati: 09.00, Ders bitiş saati pazartesi 16:10, diğer günler ise: 15.20 dir.
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli ısınma şekli bulunmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Okulumuz;Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu´nun ulaşımı 1-Belediye Otobüsleri 2-Dolmuş taksiler 3-Münibüsler´le yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Ayvalık İlçemiz´de 72.000 kişi yaşamaktadır.Turistik bir bölgedir. Bol miktarda zeytin ve zeytin yağı üretimi yapılmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz;Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu şehir merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : ..
Taban-Tavan Puan Bilgileri : ..
Okulun Sınav Başarı Durumu : ..
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : ..